Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Archive

Follow by Email

Translate

header-menu

Over 600,000+ Readers Get fresh content from Eva

Recent

Recent Posts

Featured

Από το Blogger.

Text Widget

Bonjour & Welcome

  Categories

  Find us on Facebook

  Subscribe & Follow

  CONTACT

  Όνομα

  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

  Μήνυμα *

  Test Footer 2

  Template Information

  Στο CNN τα τελευταία επεισόδια της εκπομπής του Άντονι Μπουρντέν

  Την προβολή το ερχόμενο φθινόπωρο των τελευταίων επεισοδίων της τηλεοπτικής σειράς «Parts Unknown», τα οποία ο Αμερικανός σεφ, συγγραφέας και παρουσιαστής Άντονι Μπουρντέν γύρισε προτού πεθάνει επιβεβαίωσε το CNN

  Θα είναι ο τελευταίος κύκλος της δημοφιλούς σειράς και θα αποτελείται από επτά επεισόδια με γαστρονομικά ταξίδια, στα πέντε από τα οποία διατηρείται ακέραιο το στυλ της εκπομπής.

  Από τα επτά επεισόδια, μόνο ένα, το ταξίδι στην Κένυα με τον κωμικό W. Kamau Bell, είχε γυριστεί ολόκληρο προτού βάλει τέλος στη ζωή του ο Άντονι Μπουρντέν και έτσι θα είναι το τελευταίο που περιλαμβάνει την αφήγηση του.

  Τα υπόλοιπα επεισόδια αφορούν ταξίδια στην Κάτω Ανατολική Πλευρά του Μανχάταν (Lower East Side), στο Εθνικό Πάρκο Big Bend στο Τέξας, στην περιοχή Αστούριες της Ισπανίας και στην Ινδονησία.

  Αντί για αφήγηση, οι σκηνοθέτες των επεισοδίων θα χρησιμοποιήσουν ό,τι καταγράφηκε ηχητικά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, μαζί με συμπληρωματικές συνεντεύξεις που αφορούν τα θέματα των επεισοδίων, ώστε να καλύψουν τα κενά.

  Η εκτελεστική αντιπρόεδρος του CNN ήταν η πρώτη που ανακοίνωσε την προβολή των επεισοδίων.

  «Θα έχουν την πλήρη παρουσία του Τόνι γιατί θα τον βλέπετε, θα τον ακούτε, θα τον παρακολουθείτε. Η αφήγηση θα λείπει, αλλά θα αντικατασταθεί από τις φωνές ανθρώπων που συμμετέχουν στα επεισόδια» είπε.

  Στα δύο τελευταία επεισόδια του κύκλου θα μιλούν και οι συντελεστές και οι τεχνικοί της εκπομπής και θα συμπεριληφθούν σκηνές από τα παρασκήνια των γυρισμάτων του «Parts Unknown».

  Ο Άντονι Μπουρντέν αυτοκτόνησε στις 8 Ιουνίου σε ηλικία 61 ετών.