Anna and the Apocalypse - Tο Xριστουγεννιάτικο Mεταποκαλυπτικό Mιούζικαλ

Ζομποταινία.....και μιούζικαλ. Τρέλα!!!!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η Orion Pictures έβγαλε καινούργιο trailer για το Anna and the Apocalypse, το επερχόμενο χριστουγεννιάτικο μεταποκαλυπτικό μιούζικαλ με ζωντανούς νεκρούς, με τον John McPhail (Where Do We Go From Here?) να κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Η υπόθεση του έργου τοποθετείται χρονικά την Παραμονή Χριστουγέννων όταν απροσδόκητα λαμβάνει χώρα μία Αποκάλυψη με ζόμπι. Μία μαθήτρια λυκείου εν ονόματι  ‘Anna’ (Ella Hunt) αφότου ξημερώνει βλέπει τα πράγματα να ξεφεύγουν στην μικρή της πόλη όπου πια περιφέρονται μακάβρια, αιμοδιψή όντα. 

Η ίδια μαζί με την παρέα της και τους συμμαθητές της δεν το βάζουν κάτω εύκολα. Ξέρουν ότι πρέπει να υπερβούν τον εαυτό τους ώστε να σώσουν όχι μόνο τους ίδιους αλλά και τους δικούς τους από την επέλαση των φρικιαστικών πλασμάτων που τρέφονται από κάθε άτυχο περαστικό που θα βρεθεί στον δρόμο τους. 

Η ηρωίδα και ο καλύτερος της φίλος, ο ‘John’ (Malcolm Cummings) θα φτιάξουν την δική τους ιδιότυπη ομάδα κρούσης. Καθώς οι αγαπημένοι τους κινδυνεύουν, τα παιδιά πρέπει διασχίσουν την κατάμεστη από κόσμο αίθουσα ενός ξέφρενου bachelor πάρτι μένοντας ψύχραιμοι όταν οι ορμόνες της εφηβείας χτυπούν κόκκινο και έξω επικρατεί σωστό πανδαιμόνιο!

Εκτός από την Hunt (Robot Overlords) και τον Cummings που πρωταγωνιστούν εν προκειμένω, το βασικό cast συμπληρώνουν επίσης οι: Ben Wiggins, Sarah Swire, Christopher Leveaux, Marli Siu, Mark Benton (The Halcyon), και ο Paul Kaye (Game of Thrones). Το σενάριο επεξεργάστηκαν οι Alan McDonald και ο Ryan McHenry (Ryan Gosling Won’t Eat His Cereal videos).

Η ταινία που παίχτηκε για πρώτη φορά μέσα στα πλαίσια του Fantastic Fest στο Austin, βρήκε ενθουσιώδη υποδοχή από το κοινό, ενώ στο Sitges Film Festival κατέκτησε το Βραβείο Καλύτερης Μεταμεσονύκτιας X-Treme Ταινίας.

Το Anna and the Apocalypse έχει οριστεί να διανεμηθεί σε επιλεγμένες αίθουσες των Η.Π.Α. στις 30 Νοεμβρίου του 2018, ενώ θα δοθεί σε ευρεία κυκλοφορία στις 7 Δεκεμβρίου.

A zombie apocalypse threatens the sleepy town of Little Haven - at Christmas - forcing Anna and her friends to fight, slash and sing their way to survival, facing the undead in a desperate race to reach their loved ones. But they soon discover that no one is safe in this new world, and with civilization falling apart around them, the only people they can truly rely on are each other.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Ok, Go it!