White Boy Rick

To «White Boy Rick» αφηγείται την αληθινή ιστορία ενός νεαρού πληροφοριοδότη του FBI που βρέθηκε στην αντίθετη πλευρά του νόμου.

Ο Ρικι Γουερς Τζούνιορ στρατολογήθηκε από το FBI στα 14 του προκειμένου να εμπλακεί στον κόσμο των ναρκωτικών στο Ντιτρόιτ, κι αποδείχτηκε πολύτιμος συνεργάτης του. Τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που οι πληροφορίες του ενοχοποιήσαν αστυνομικούς και την οικογένεια του δημάρχου της πόλης και η συνεργασία του με τις αρχές διακόπηκε.

Κι έτσι ο άνεργος νεαρός αποφάσισε στην λογικη του «μάθε τέχνη κι άστηνε», να ασχοληθεί με την διακίνηση ναρκωτικών αντί πληροφοριών σε μια καριέρα που τον οδήγησε στην φυλακή πριν κλείσει τα 16.

Με τον πρωτοεμφανιζόμενο Ρίτσι Μέριτ να κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο και τους Μάθιου ΜακΚόναχεϊ, Τζένιφερ Τζέισον Λι και Μπρους Ντερν να συμπληρώνουν τους βασικούς ρόλους, το φιλμ του Ντεμάνζ υπόσχεται αν μη τι άλλο, μια γεμάτη ενέργεια βόλτα στην άγρια πλευρά του αμερικάνικου ονείρου.

The story of teenager Richard Wershe Jr., who became an undercover informant for the FBI during the 1980s and was ultimately arrested for drug-trafficking and sentenced to life in prison.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Ok, Go it!