Για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια τα Oscars δε θα έχουν παρουσιαστή

Η Ακαδημία Τεχνών και Επιστήμης του Κινηματογράφου κάνει κάτι που έχει να συμβεί εδώ και 30 χρόνια. Σύμφωνα με το περιοδικό Variety, η 91η τελετή των βραβείων Oscar δε θα έχει παρουσιαστή, καθώς η Ακαδημία δεν έχει βρει κανέναν πρόθυμο να αναλάβει αυτόν το ρόλο.

Μετά την απόσυρση του Kevin Hart από τον ρόλο, η Ακαδημία έχει αρχίσει σιγά σιγά να παραιτείται από τη μάχη να βρει παρουσιαστή, ενώ μένουν μόλις έξι εβδομάδες μέχρι τότε. Από ο,τι φαίνεται, φέτος θα αναλάβουν διάφοροι stars σε διαφορετικά τμήματα της τελετής, οπότε μάλλον δε θα υπάρξει κανένας μονόλογος με αστεία για τον Trump.

O Aμερικανός κωμικός είχε δεχτεί να παρουσιάσει τα βραβεία και ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για αυτό. Είχε μάλιστα αναφέρει πως είναι για αυτόν "η δουλειά των ονείρων του". Σύντομα όμως δημιουργήθηκε πρόβλημα, καθώς το κοινό ανακάλυψε μια πληθώρα tweets από το 2009-2011 που θεωρήθηκαν προσβλητικά προς την LGTBQ κοινότητα. 

Η Ακαδημία ζήτησε από τον Hart να ζητήσει δημόσια συγγνώμη αλλιώς θα απέσυρε την πρόταση. Ο κωμικός αρνήθηκε να απολογηθεί, αλλά αποσύρθηκε από τον ρόλο του παρουσιαστή παρολα αυτά. Αργότερα αποφάσισε να εκφράσει και τη μετάνοιά του για τα συγκεκριμένα tweets, εξηγώντας ότι από τότε έχει εξελιχθεί ως άνθρωπος και ότι ποτέ δεν είχαν προσβλητική διάθεση, ζητώντας συγγνώμη από τους ανθρώπους που πλήγωσε.

Ο Hart μάλιστα έδωσε μια συνέντευξη στο show της Εllen DeGeneres, κατά τη διάρκεια της οποίας η παρουσιάστρια έκανε έκκληση στην Ακαδημία να του προσφέρει ξανά το ρόλο του παρουσιαστή. "Είμαστε μια τεράστια μερίδα ανθρώπων που σε αγαπάμε και θέλουμε να σε δούμε να παρουσιάζεις τα Oscars", του είπε η Ellen. "Zητάς συγγνώμη ξανά, το έκανες. Μην αφήσεις αυτούς τους ανθρώπους να κερδίσουν. Παρουσίασε τα Oscars".

Παρόλα αυτά, ο Hart αρνήθηκε ξανά την προσφορά, οπότε μένει να δούμε πώς θα είναι τα Oscars χωρίς παρουσιαστή μετά από 30 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Comment without Hesitation!