Malorie: Tο σίκουελ του Bird Box!

Ο Τζος Μάλερμαν κρατούσε κρυφή τη δουλειά του πάνω στο σίκουελ της μεγάλης του επιτυχίας «Bird Box», που έγινε ταινία από το Netflix και συνεπήρε όλο τον κόσμο (80 εκατομμύρια λογαριασμοί το παρακολούθησαν τον πρώτο μήνα προβολής του), γεννώντας το άκρως επικίνδυνο ιντερνετικό φαινόμενο Bird Box Challenge.

Ήρθε όμως η ώρα της αποκάλυψης για το «Malorie», που θα κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου και θα συνεχίσει την ιστορία της ηρωίδας που υποδύθηκε η Σάντρα Μπούλοκ.

«Από τότε που προβλήθηκε η ταινία ο κόσμος με ρωτάει συνεχώς: θέλουν να μάθουν τι απέγιναν το Αγόρι και το Κορίτσι (σ.σ. τα μικρά παιδιά με τα οποία ταξιδεύει η ηρωίδα σε αναζήτηση καταφυγίου)», λέει ο Μάλερμαν στο Esquire. «Αλλά όσο και να νοιάζομαι για εκείνα, αυτή δεν είναι η ιστορία τους. Ο κόσμος του “Bird Box” είναι η ιστορία της Μάλορι και ήθελα να μάθω περισσότερα για εκείνη. Ήθελα να τη γνωρίσω ακόμη καλύτερα. Στο τέλος της ταινίας γύρισα στην κόρη μου Άλισον και της είπα “Θέλω να μάθω τι γίνεται μετά!”. Και αυτή μου απάντησε “Ε, λοιπόν, κάντο να συμβεί”».

Η υπόθεση εκτυλίσσεται οκτώ χρόνια μετά από τα γεγονότα του πρώτου βιβλίου, και ο Μάλερμαν αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες όταν ρωτήθηκε για τα περίφημα τέρατα του πρώτου βιβλίου και της ταινίας, τα οποία οδηγούσαν στην αυτοκτονία όποιον τα έβλεπε. Ούτε διαβάσαμε, ούτε είδαμε τη μορφή τους, μήπως όμως ήρθε η ώρα της αποκάλυψης; Το μόνο που απάντησε ο Μάλερμαν ήταν: «Ας πούμε απλά ότι θα γνωρίσουμε καλύτερα τόσο τη Μάλορι, όσο και τα  πλάσματα».

Δεν είναι αργά να δείτε το Bird Box. Δείτε τι παίζει ΕΔΩ

reader.gr


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Comment without Hesitation!

© All Rights Reserved. 2024 . Designed by OddThemes