Το πρώτο τρέιλερ του Swamp Thing/Τηλεοπτική σειρά

Προσπαθώντας να βουλώσει κάποια στόματα για προβλήματα στη παραγωγή, η DC κυκλοφόρησε  το πρώτα teaser της σειράς η οποία θα κάνει πρεμιέρα στη διαδικτυακή της πλατφόρμα.

Κάτι περίεργο συμβαίνει στους βάλτους και αυτό βγαίνει και στα γυρίσματα. Μια ίσως από τις πιο αναμενόμενες σειρές για τους φανς των κόμικς είναι και αυτή του «Swamp Thing» της DC.

 Η σειρά θα κάνει την πρεμιέρα της στη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα με τίτλο DC Universe η οποία, όπως προδίδει το όνομά της, θα περιλαμβάνει αποκλειστικά σειρές και ταινίες από κόμικς της DC, και έχει ήδη ανοίξει της πύλες της από τον Οκτώβριο (τουλάχιστον μόνο στην Αμερική).

Κάτι απροσδόκητο συνέβη καθώς η παραγωγή της σειράς σταμάτησε απότομα λόγω προβλημάτων κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Αυτό επιβεβαίωσαν αρκετά άτομα από το καστ και το συνεργείο που βρίσκονταν εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Playlist, και τα 13 επεισόδια της σειράς, η οποία βασίζεται στο κόμικ των Λεν Γουέιν και Μπέρνι Ράιτσον, αναμένονταν να βγουν στις 31 Μαΐου, αλλά τώρα μόνο 10 από αυτά θα κυκλοφορήσουν, ενώ το τελευταίο επεισόδιο θα ξαναγυριστεί για να αποτελέσει ένα «ικανοποιητικό κλείσιμο για την σειρά».

Φήμες θέλουν η συγκεκριμένη διαδικτυακή πλατφόρμα να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα και ίσως η WB αποφασίσει να πουλήσει την σειρά σε κάποιο άλλο κανάλι πριν την πρεμιέρα της. Για την ώρα ας αφήσουμε τα δράματα και ας απολαύσουμε το τρέιλερ παρακάτω.



© All Rights Reserved. 2024 . Designed by OddThemes