Bullet Train ταινία: Η Lady Gaga στο πλευρό του Μπραντ Πιτ

 

Η Lady Gaga θα παίξει σε ταινία μαζί με τον Μπραντ Πιτ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Collider. Πρόκειται για την ταινία δράσης με τίτλο «Bullet Train» σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Λιτς.



Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η διάσημη ποπ σταρ φέρεται να έχει υπογράψει ήδη με τη Sony Pictures Entertainment. Η ταινία είναι μία κινηματογραφική μεταφορά του ιαπωνικού μυθιστορήματος του Κόταρο Ισάκα με τίτλο «Maria Beetle».


Πέντε δολοφόνοι βρίσκονται σε ένα τρένο που ταξιδεύει με μεγάλη ταχύτητα από το Tokyo στο Morioka με μόλις 5 στάσεις μέχρι τον τελικό προορισμό. 


Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ανακαλύπτουν πως η αποστολή του κάθε ενός συνδέεται με του άλλου. Ποιος θα καταφέρει να παραμείνει ζωντανός; Κορονοϊού επιτρέποντος, τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το ρόλο που πρόκειται να αναλάβει η Lady Gaga.


Πηγές αναφέρουν, ότι δεν θα τη δούμε σε ρόλο πρωταγωνίστριας. Μήπως θα παίξει έναν από τους δολοφόνους;


Πρέπει να αναφέρουμε ότι το σενάριο φέρει την υπογραφή του Ζακ Όλκεβιτς. Στην ταινία συμμετέχουν ακόμα οι Τζόι Κινγκ, Άαρον Τέιλορ, Μάικλ Σάνον και άλλοι. 


Υπενθυμίζουμε ότι η Lady Gaga πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Μπράντλεϊ Κούπερ, στην ταινία A Star is Born, κερδίζοντας μάλιστα Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού για την ερμηνεία της στο «Shallow».


Επίσης θα πρωταγωνιστήσει στο «Gucci» τη νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ που θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το Νοέμβριο του 2021. 


Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο της Σάρα ΓκέιΦόρντεν «The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed». Στην ταινία πρωταγωνιστούν ακόμα οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζάρεντ Λέτο και Άνταμ Ντράιβερ.



Maria Beetle

Το θρίλερ δράσης του Ιάπωνα Κόταρο Ισάκα κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2010. Το βιβλίο έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στην Ιαπωνία, ωστόσο δεν έχει μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες. 


Μάλιστα, ο εκδοτικός οίκος Harvill Secker πρόκειται να κυκλοφορήσει το βιβλίο σε αγγλική μετάφραση, λίγο πριν την κυκλοφορία και της ταινίας.

  • Digg
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS