the lost city 2022


 

THE CROCODILE GOD OF THE NILE

 

Top 5 Interspecies Romance Movies

 

Top 10 Body Swap Movies

 

Top 5 Nymphomaniac Movies

 

Top 5 Romance With A Friend’s Mom Movies

 

Σειρά κινουμένων σχεδίων με την Μέγκαν Μαρκλ στη παραγωγή

 


Η Μέγκαν Μαρκλ αναλαμβάνει καθήκοντα εκτελεστικού παραγωγού σε μια επερχόμενη σειρά κινουμένων σχεδίων που θα προβληθεί στο Netflix με τίτλο «Pearl». Η νέα συνεργασία ανακοινώθηκε μέσω του ιστότοπου του Archewell Foundation.


Η δούκισσα του Σάσεξ θα συνεργαστεί στη σειρά με την Λιζ Γκάρμπους, την Αμάντα Ρίντα, την Κάρολυν Σόπερ, τον Ντάν Κόγκαν και τον Ντέιβιντ Φέρνις. 


Στη σειρά διαδραματίζεται μία «ηρωική περιπέτεια» ενός νεαρού κοριτσιού το οποίο θα ανακαλύψει την πραγματική του δύναμη παίρνοντας έμπνευση από γυναίκες που άφησαν το σημάδι τους. «Όπως πολλά κορίτσια στην ηλικία της, η ηρωίδα μας είναι σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας καθώς προσπαθεί να ξεπεράσει τις καθημερινές προκλήσεις της ζωής», δήλωσε η Δούκισσα του Σάσεξ. «Είμαι ενθουσιασμένη που η Archewell Productions, σε συνεργασία με την πλατφόρμα παραγωγής του Netflix, και των παραγωγών θα σας μεταφέρουν αυτή τη νέα σειρά κινουμένων σχεδίων, που θα υμνεί εξαιρετικές γυναίκες της ιστορίας. Ο Ντέιβιντ Φέρνις και εγώ ήμασταν ενθουσιασμένοι για την νέα σειρά και χαίρομαι που το ανακοινώνουμε.»

Η Gal Gadot για το «Justice League»


 Η ηθοποιός Γκαλ Γκαντότ ισχυρίστηκε ότι ο σκηνοθέτης του «Justice League» Τζος Ουίντον «απείλησε την καριέρα της» κατά τη διάρκεια της επανέναρξης των γυρισμάτων της ταινίας.

 

Στα τέλη του περασμένου έτους, η ηθοποιός είπε ότι η εμπειρία συνεργασίας της με τον Ουίντον στην επανάληψη γυρισμάτων του «Justice League», δεν ήταν η καλύτερη. «Αλλά το φρόντισα εκεί και όταν συνέβη. Το έθεσα στους ανώτερους» διευκρίνισε. 

 

Τα σχόλια της Γκαλ Γκαντότ έγιναν σε απάντηση έρευνας που ξεκίνησε από τη WarnerMedia, ύστερα από τους ισχυρισμούς του ηθοποιού, Ρέι Φίσερ για «βίαιη, καταχρηστική, μη επαγγελματική και εντελώς απαράδεκτη» συμπεριφορά του Ουίντον.

 

 


Τον περασμένο μήνα, σε άρθρο του THR, ο Φίσερ, αλλά και ανώνυμες πηγές ισχυρίστηκαν ότι ο σκηνοθέτης «ώθησε τη Γκαντότ να καταγράψει ατάκες που δεν της άρεσαν και απείλησε ότι θα βλάψει την καριέρα της».

 

Ο Ουίντον φέρεται να «καυχιέται ότι επιτέθηκε φραστικά στη Γκαλ», είπε μια πηγή στο THR, ισχυριζόμενη ότι της είπε ότι είναι ο σεναριογράφος, της μίλησε άσχημα, τις έδωσε εντολή να πει τις ατάκες απειλώντας ότι μπορεί να την κάνει να φαίνεται απίστευτα ηλίθια σε αυτήν την ταινία .

 

Τώρα, η Γκαντότ δήλωσε στο ισραηλινό ειδησεογραφικό έντυπο N12 ότι ο Ουίντον την απείλησε και της είπε ότι αν προχωρήσει σε κάποια ενέργεια, θα κάνει την καριέρα της ελεεινή.

 

Η WarnerMedia ολοκλήρωσε την έρευνά της για τους ισχυρισμούς εναντίον του Ουίντον. Εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει ότι «έχουν γίνει διορθωτικές ενέργειες», αλλά δεν διευκρίνισε τι συνεπάγεται αυτό και αρνήθηκε να προβεί περαιτέρω σχόλια.

DOM - Prime Video

 Dom tells the story of Pedro, a handsome boy from Rio de Janeiro’s middle class who is introduced to cocaine in his teen years, putting him on the path to becoming the leader of a criminal gang that dominated the tabloids in Rio in the early 2000s: Pedro Dom. Shifting between action, adventure and drama, Dom also follows Pedro’s father Victor Dantas, who as a teenager, makes a discovery at the bottom of the sea, reports it to the authorities and ends up joining the police intelligence service. The series shows the journey of father and son living opposite lives, often mirroring and complementing each other, while both confront situations which blur the lines between right and wrong.


Starring alongside Gabriel Leone and Flavio Tolezani are Filipe Bragança, Raquel Villar, Isabella Santoni, Ramon Francisco, Digão Ribeiro, Fabio Lago, Julia Konrad and André Mattos, among others. Dom is directed by Vicente Kubrusly and Breno Silveira, who also leads the writing team, which includes Fabio Mendes, Higia Ikeda, Carolina Neves and Marcelo Vindicatto. The series is produced by Renata Brandão e Ramona Bakker from Conspiração. Antonio Pinto composed the original soundtrack.



 
biz.