10 '90s Slasher Horror Movies You Haven't Seen (But Should)

 


The Black Phone: Finney encounters the Grabber and is kidnapped

 The Grabber (Ethan Hawke) pretends to trip and asks for Finney’s (Mason Thames) help. Finney is kidnapped and taken to the stranger’s basement.



Snowmageddon FULL MOVIE

 An Alaskan town is in danger of destruction by a mystical snow globe that appears on a family's doorstep, wrapped like a Christmas gift, and causes deadly "natural" disasters in the real world, while simultaneously occurring in the globe.


Starring - David Cubitt, Laura Harris & Dylan Matzke

Directed by - Sheldon Wilson



Learn everything about Poco F4 GT (Smartphone)

 


Poco F4 GT long-term review

Poco's GT line does scream "gaming", but it does so at a quieter volume than other device families - think of Red Magics and ROG Phones and the likes. These are all gaming phones, but they're different, and the Poco F4 GT does seem to be on the tamer side of things, especially if you get it in any color that isn't yellow.

Read the whole article and learn everything

FRIENDS WITH MONEY (2006)

 After she quits her lucrative job, Olivia finds herself unsure about her future and her relationships with her successful and wealthy friends.

Director: Nicole Holofcener

Writer: Nicole Holofcener

Stars: Jennifer Aniston, Frances McDormand, Catherine Keener

Top 10 Best NETFLIX Original Series to Watch Now! 2022

 


Netflix has a treasure trove of terrific movies that you can stream right now, but if you’re looking for more than just a two-hour commitment, it’s also got a boatload of great TV shows you can delve into to keep yourself occupied for days — or even weeks — on end.


This video,You will get the Best Top 10 Web Series that are Netflix  & are very popular due to its Quality unique content. These are top 10 Netflix shows to binge watch. Few are available in hindi.

Let us know your favourite webseries in comments below.



Top Gun: Maverick - Review / Κριτική

 


Ορόσημο! Καμία άλλη έννοια δεν μπορώ να βρω να ταιριάζει καλύτερα στον κινηματογραφικό μύθο του Top Gun. Αφού πέρα και εκτός της σαρωτικής του εμπορικής επιτυχίας πρόκειται για το φιλμ που: Γέννησε τον μεγαλύτερο χολιγουντιανό αστέρα των πρόσφατων σαράντα χρόνων, ανέδειξε το ταλέντο ενός τεράστιου action σκηνοθέτη όπως ο Tony Scott, εδραίωσε στον θρόνο του παραγωγικού Μίδα τον Jerry Bruckheimer, καθόρισε το πατρόν που πάνω του ζωγραφίστηκαν οι περισσότερες και καλύτερες περιπέτειες δράσης, άντε, έκανε και μόδα παγκόσμια, εκείνα τα γυαλιά ηλίου, που δεν κρατάνε σκελετό ίσιο, πάνω από δυο μέρες. Τέτοια ορόσημα, γνώμη μου είναι, δεν τα ακουμπάς. Ποτέ! Κι αν το κάνεις οφείλεις να είσαι τρομακτικά προσεκτικός. Ώστε να σεβαστείς, κυρίως, το γεγονός πως για κάποιους ο όρος Top Gun, είναι συνώνυμος με ένα τεράστιο κομμάτι των νιάτων τους.


Ιεραρχικά μπορεί να μην έκανε την καριέρα που κάποτε οραματιζόταν, ο Σμηναγός Πιτ "Μάβερικ" Μίτσελ, ως ο κορυφαίος στην σειρά του πιλότος της Αμερικάνικης Αεροπορίας Ναυτικού, ποτέ του δεν μετάνιωσε όμως για την απώλεια των γαλονιών, έχοντας φροντίσει να τα ανταλλάξει με την δυνατότητα του να δοκιμάζει πρώτος, κάθε καινούργιο και υπερσύγχρονο, μαχητικό αεροσκάφος. Έχοντας διαρκώς την έμπρακτη συμπαράσταση του πάλαι ποτέ συμμαθητή του και νυν Διοικητή των Δυνάμεων του Ειρηνικού, Ναυάρχου Τομ "Άισμαν" Καζάνσκι, που γνωρίζοντας καλά τις κορυφαίες πτητικές του ικανότητες, έστω και σε προχωρημένη ηλικία, θα τον επιλέξει για μια ακόμη επικίνδυνη, έως και αδύνατη, μυστική αποστολή.


Αναθέτοντας του την εκπαίδευση της καινούργιας μοίρας των πιλότων Τοπ Γκαν, προκειμένου να σταλούν σε έδαφος εχθρικό για να καταστρέψουν τις στρατιωτικές βάσεις που είναι αποθηκευμένες τεράστιες ποσότητες απεμπλουτισμένου, που απειλούν την ασφάλεια της Αστερόεσσας. Υποχρέωση του Μάβερικ είναι να εκπονήσει το πλάνο της επίθεσης και να το καταστήσει σαφές στους ατίθασους διαδόχους του, συγκροτώντας τους ως μια ομάδα, ως σώμα ένα. Οι δυσκολίες για εκείνον θα κάνουν την εμφάνιση τους πολύ νωρίς, καθώς μεταξύ των νεαρών άσων, βρίσκεται και ο Υποσμηναγός Μπράντλει "Ρούστερ" Μπράντσο, γιος του πάλαι ποτέ καλύτερου του φίλου και συνεργάτη, "Γκουζ", που άδοξα χάθηκε στο πεδίο της μάχης. Πριν ακριβώς τριάντα έξι χρόνια...


Δεν μου χρειάστηκαν παρά ελάχιστα λεπτά της ώρας για να κατανοήσω πως ο σινεμάς ξανά, με έβαλε μέσα σε εκείνη την μαγική κάψουλα, που θα με ταξιδέψει με την θέληση μου μέσα στον παρελθοντικό χρόνο. Ήταν αρκετό να νιώσω την χροιά της φωνής του Kenny Loggins, στο ίντρο τραγούδι σήμα κατατεθέν της μαρκίζας και να κόψω τον Πιτ να κοντράρει στα ίσα με την Καβάσω του, το αεριωθούμενο που απογειώνεται στο φόντο. Με κοστούμι σύγχρονο όμως κι όχι μπαγιατίλα. Το F14 Τόμκατ του χθες, τόσο καιρό μετά, έχει μετεξελιχθεί σε F18 Χόρνετ του απόψε. Κι αν για τον αδαή ή έστω τον ελάχιστα σχετικό αυτή η εξελικτική πορεία των πολεμικών α/φών δεν λέει και πολλά πράγματα, μιας και ενδεχόμενα όλα παρόμοια του μοιάζουν στην όψη, δεν συμβαίνει το ίδιο για τον κεντρικό ήρωα, που δεν χαμπαριάζει τίποτα, φτάνοντας τα μεταλλικά αυτά παιχνίδια στα άκρα τους. Δέκα μισό μαχ κι έχει ακόμη τζόγο να γράψει το κοντέρ! Με τέτοια συμπεριφορά και πολύ σου είναι που έφτασες τον βαθμό του κάπτεν...


Από την άλλη όμως και όχι! Αδικία! Ο ατίθασος Μάβερικ δεν υπήρξε απλά μια φορά κι έναν καιρό ο καλύτερος πιλότος της Naval Force. Ο ασύμμετρα, με την αληθινή αξία του, ονομαστός Μάβερικ, είναι ο καλύτερος πιλότος της Naval Force, ever! Και φυσικά δίχως εκείνον στην κορυφή του σμήνους, καμία αποστολή δεν έχει πιθανότητες επιτυχίας, οι νέοι αστέρες των μονοθεσίων, οφείλουν να αρκεστούν σε ρόλο υποστηρικτικό. Δόξα και τιμή στην σειρά των 50φεύγα λοιπόν, από έναν τύπο που όσο μπόι του λείπει, άλλο τόσο στην καρδιά του κρύβει έναν δράκο, αρνούμενο να ηττηθεί στην ανοιχτή κόντρα με τον πανδαμάτορα.


Η αφήγηση από τη μεριά της, που πολύ προσεχτικά φροντίζει να μην ονοματίσει κανέναν οχτρό, άλλωστε η Αμέρικα έχει μπόλικους από δαύτους για να επιλέξουμε εμείς από μόνοι μας το ID του, δεν βιάζεται πόντο να αναδείξει την εικόνα του θρύλου της πιλοτικής. Αντίθετα, το γνωρίζει κι ίδιος, τον ξεκινά από χαμηλά, σχεδόν τον ισοπεδώνει στα μάτια των πάντων. Μισό σιρίτι στην στολή, ένεκα εκκεντρικής περσόνας, αυτόν διαλέγουν όμως οι Πεντάγωνοι όποτε δουν τα σκούρα. Παρίας και γεροντάκι που τον πετούν έξω σηκωτό από την παμπ οι νεοσσοί, μόνον αυτός όμως θα τους πει λόγια που δεν τα γράφει κανένα εγχειρίδιο πτήσης. Παρείσακτος και αναγκαίο δεινό για τους αξιωματούχους, που δεν μπορούν να ξεφορτωθούν την παρουσία του, εκείνος όμως θα αρπάξει το στελθ για να σκιτσάρει το μοναδικό σχέδιο δράσης, που θα οδηγήσει την αποστολή στην επιτυχία.


ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Pete Davidson & Kim Kardashian’s Twinning Hair Color

 Pete Davidson arrives at Kim Kardashian's photoshoot for her SKIMS line. See the comedian’s freshly bleached mane in his first post-SNL public appearance!



ΟΙ ΕΡΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΪΣ (LES AMOURS D' ANAIS)

 


Η One from the Heart παρουσιάζει το ντεμπούτο έκπληξη της Σαρλίν Μπουρζουά-Τακέ

Οι Έρωτες της Αναΐς 


Η Αναḯς είναι τριάντα και δεν έχει λεφτά. Έχει έναν εραστή, αλλά δεν είναι σίγουρη αν τον αγαπά. Συναντά τον Ντανιέλ, που την ερωτεύεται αμέσως. Αλλά ο Ντανιέλ ζει με την Εμιλί, την οποία ερωτεύεται η Αναḯς. Αυτή είναι η ιστορία μιας ανήσυχης νέας γυναίκας και μιας βαθιάς επιθυμίας.


Special Anniversary Screening Εβδομάδα Κριτικής Φεστιβάλ Καννών

Υποψήφια για το Βραβείο Louis-Delluc

Best Emerging Filmmaker Award Rendez Vous with French Cinema, Lincoln Film Center New York

22ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου Ελλάδας


Με τις Αναΐς Ντεμουστιέ, Βαλέρια Μπρούνι Τεντέσκι και τον Ντενί Πονταλιντέ

 

«Μια ηλιόλουστη ταινία» Paris Match


«Ένα ολοκληρωμένο πορτρέτο μιας γυναίκας γεμάτης επιθυμίες» Les Inrocks 


«Μια ερωτική ιστορία ζεστή και ανανεωτική όπως το παρισινό καλοκαίρι, το ντεμπούτο της Σαρλίν Μπουρζουά Τακέ είναι μια ευφορική απόλαυση» ★★★★ The Upcoming


«Ελαφριά και δροσερή σαν καλοκαιρινό αεράκι, η ταινία Οι Έρωτες της Αναḯς παρουσιάζει το πορτρέτο μιας νέας γυναίκας που ζει τις ανατροπές τη ζωής και του έρωτα με γνώμονα τις παρορμήσεις της και τον αυθορμητισμό της στιγμής. Το ντεμπούτο της Σαρλίν Μπουρζουά – Τακέ τοποθετείται ανάμεσα στους κόσμους του Ερίκ Ρομέρ, της Γκρέτα Γκέργουικ και της Ανιές Ζαουί. Ο ρόλος είναι μια φανταστική ευκαιρία για την Αναḯς Ντεμουστιέ, που φωτίζει την οθόνη με την ασταμάτητη ενέργεια και την λαμπερή γοητεία της». Λι Μάρσαλ, Screendaily


Η Σαρλίν Μπουρζουά-Τακέ παραδίδει μια γρήγορη, υπαρξιακή κωμωδία που είναι δροσιστική, διασκεδαστική και επιδέξια υπόγεια». Cineuropa 


«Η ενέργεια της Αναḯς Ντεμουστιέ αποπνέει ευτυχία σε αυτό το θελκτικό ντεμπούτο» Premiere



ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ (Where The Crawdads Sing)

 Μια σαγηνευτική ιστορία μυστηρίου βασισμένη στο όμωνυμο best seller μυθιστόρημα, η ταινία Εκεί Που Τραγουδάνε Οι Καραβίδες, αφηγείται την ιστορία της Κάια, ενός κοριτσιού που εγκαταλείφθηκε τους ανθρώπους και μεγάλωσε μέχρι την ενηλικίωση στους επικίνδυνους βάλτους της Βόρειας Καρολίνας. Για χρόνια, οι φήμες για την «Πιτσιρίκα του Βάλτου» στοίχειωναν το Μπάρκλι Κοόυβ, απομονώνοντας την ευαίσθητη κι έξυπνη Κάια από την κοινότητά της.  Όταν δύο νεαροί από την πόλη γοητεύονται από την ομορφιά της, η Κάια ανοίγεται σε μια νέα ζωή, αλλά όταν ο ένας από τους δύο βρεθεί νεκρός, η κοινωνία την βαφτίζει ως κύρια ύποπτη. Καθώς η υπόθεση εξελίσσεται, η ετυμηγορία για το τι πραγματικά συνέβη περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, απειλώντας να αποκαλύψει τα πολλά μυστικά που κρύβονταν μέσα στο βάλτο.


Σκηνοθεσία: Olivia Newman

Σενάριο: Lucy Alibar

Βασισμένο στο βιβλίο από την Delia Owens

Πρωταγωνιστούν: Daisy Edgar – Jones, Taylor John Smith, Harris Dickinson, Michael Hyatt

Sterling Macer, Jr.και  David Strathairn



Inside Dakota Johnson's Serene Hollywood Home

 


Architectural Digest brings you inside the lush home of Hollywood star Dakota Johnson. The wood-framed house features wall-sized windows in the living room, perfect for highlighting the decorative crystals that pepper the space. From the books that line the walls of her home office to the fruit-bearing citrus trees in the backyard, Dakota’s home is a reflection of the things that bring her joy.



Top 10 Rosamund Pike Movies

 


Rosamund Mary Ellen Pike born on 28 January, 1979, is a British actress and narrator. She began her acting career by appearing in stage productions such as Romeo and Juliet. After her screen debut in the television film A Rather English Marriage and television roles in Wives and Daughters and Love in a Cold Climate, she received international recognition for her film debut as Bond Girl Miranda Frost in Die Another Day.



Top 10 Rachel McAdams Movies

 



Rachel Anne McAdams born on November 17, 1978 is a Canadian actress, who made her Hollywood film debut in the comedy "The Hot Chick". 


Movies in this Ranking:

10. The Time Traveler's Wife (2009)(00:28)

9. State of Play (2009) (01:23)

8. Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011) (02:20)

7. Southpaw (2015) (03:17)

6. Doctor Strange (2016) (04:10)

5. Sherlock Holmes (2009) (05:07)

4. Midnight in Paris (2011) (06:05)

3. The Notebook (2004) (06:59)

2. About Time (2013) (07:57)

1. Spotlight (2015) (09:48)



Top 10 Kate Winslet Movies

 


Kate Elizabeth Winslet born on 5 October 1975 is an English actress. She is particularly known for her work in period dramas. She won three British Academy FIlm Awards, an Academy Award, Emmy Award and a Grammy. 


Movies in this Ranking:

10. Heavenly Creatures (1994)(00:28)

9. Revolutionary Road (2008) (01:24)

8. Steve Jobs (2015) (02:21)

7. Little Children (2006) (03:25)

6. The Life of David Gale (2003) (04:23)

5. Sense and Sensibility (1995) (05:21)

4. The Reader (2008)(06:22)

3. Finding Neverland (2004)(07:15)

2. Titanic (1997) (08:14)

1. Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)(10:01)



Top 10 Angelina Jolie Movies

 


Angelina Jolie Voight born on June 4, 1975 is an American actress, filmmaker, and humanitarian. Named as Hollywood's highest-paid actress is also the recipient of numerous accolades, including an Academy Award and three Golden Globe Awards. 


Movies in this Ranking:

10. Mr. & Mrs. Smith (2005) (00:28)

9. A Mighty Heart (2007) (01:27)

8. The Good Shepherd (2006) (02:23)

7. The Bone Collector (1999)(03:17)

6. Wanted (2008)(04:12)

5. Playing by Heart (1998)(05:07)

4. Maleficent (2014) (06:03)

3. Gia (1998) (07:00)

2. Girl, Interrupted (1999) (07:59)

1. Changeling (2008) (09:42)



Top 10 Tom Cruise Movies

 


If you like Tom Cruise you should definitely watch our picks for his best movies. Thomas Cruise Mapother IV born on July 3, 1962 is an American actor and producer. He has received various accolades for his work, including three Golden Globe Awards and three nominations for Academy Awards. With a net worth of $570 million as of 2020, he is one of the highest-paid actors in the world.


Movies in this Ranking:

10. Jerry Maguire (1996)(00:28)

9. Collateral (2004) (01:27)

8. Eyes Wide Shut (1999) (02:24)

7. Minority Report (2002) (03:20)

6. A Few Good Men (1992) (04:18)

5. The Last Samurai (2003) (05:14)

4. Mission: Impossible - Fallout (2018)(06:11)

3. Edge of Tomorrow (2014) (07:09)

2. Magnolia (1999) (08:05)

1. Rain Man (1988) (09:58)



 
biz.