Our Friend με την Dakota Johnson σε μια ταινία με θέμα τον καρκίνο



Αυτό είναι το τρέιλερ για το Our Friend, μια ταινία που βασίζεται σε αληθινή ιστορία.



Πρόκειται για ένα δράμα βασισμένο στο "The Friend: Love is Not a Big Enough Word" του Matt Teague, με έναν άνδρα τον Teague να μετακομίζει στο σπίτι των Johnson και Nicole, ύστερα από τη διάγνωση εκείνης ότι έχει καρκίνο. Έτσι, λοιπόν, πηγαίνει και ζει μαζί τους, προσέχει τα δύο τους παιδιά που βλέπουν μπροστά στα μάτια τους τη μητέρα τους να «σβήνει». 












Απόδραστικό δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις το «Our Friend», όμως μέσα από τη γλυκόπικρη ματιά του στη διαδικασία ενός επερχόμενου θανάτου δίνει διαχρονικά μηνύματα φιλίας και ανθρωπιάς. 







Έχει αναγνωρίσιμο καστ (Τζέισον Σίγκελ, Κέισι Άφλεκ, Ντακότα Τζόνσον) και έχει ως θέμα την προσωρινή μετακόμιση ενός φίλου (Σίγκελ) στο σπίτι μιας οικογένειας  (Άφλεκ-Τζόνσον το ζεύγος) με δύο παιδιά η οποία πρέπει να διαχειριστεί την ανίατη ασθένεια του χαρακτήρα της Τζόνσον. 



Ο φίλος έρχεται να βοηθήσει για καθαρά πρακτικούς λόγους, βοηθώντας στις καθημερινές δουλειές με τα παιδιά και καταλήγει να γίνεται ένα ισχυρό ψυχολογικό στήριγμα και προς αυτήν που φεύγει, αλλά και για όσους μένουν. 



Αξίζει να σημειωθεί ότι σκηνοθέτης της ταινίας είναι η Gabriela Cowperthwaite. 



H ταινία έκανε πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο το 2019.





0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Comment without Hesitation!

© All Rights Reserved. 2024 . Designed by OddThemes