Cliffs of Freedom/Οι Βράχοι της Ελευθερίας/Εκπληκτικό

«Οι Βράχοι της Ελευθερίας» είναι η ιστορία του καταδικασμένου έρωτα μεταξύ μιας Ελληνίδας και ενός Τούρκου κατά τη διάρκεια της επανάστασης ενάντια στον τουρκικό ζυγό της οθωμανικής αυτοκρατορίας το 1821.
Η 20χρονη Άννα Χριστίνα έχει ερωτευτεί τον συνταγματάρχη Ταρίκ, έναν ανερχόμενο Τούρκο στρατιωτικό που αμφισβητεί τις ακραίες μεθόδους των συμπατριωτών του και που κάποτε της είχε χαρίσει τη ζωή της στην κορυφή των βράχων. Σύντομα όμως, ο έρωτάς τους φέρνει δυστυχία στην οικογένεια και στο χωριό της.

Ορκισμένη να πάρει εκδίκηση από τους Τούρκους, η Χριστίνα συμμετέχει στην ελληνική επανάσταση και χωρίς να το προσπαθήσει γίνεται σύμβολό της, εμπνέοντας τους συμπατριώτες της και προκαλώντας την οργή των Τούρκων που την επικηρύσσουν. Νομίζοντας ότι μπορεί να αφήσει στην άκρη τα συναισθήματά της, η Χριστίνα θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον άντρα που την αγαπάει ακόμα και θέλει να της σώσει τη ζωή αλλά ταυτόχρονα είναι αυτός που έχει αναλάβει τη σύλληψή της. Οι συναντήσεις και οι συγκρούσεις τους οδηγούν σε μια τραγική αντιπαράθεση κατά τη διάρκεια μιας καθοριστικής μάχης που θα αλλάξει την ιστορία Ελλήνων και Τούρκων.

Σκηνοθεσία: Βαν Λινγκ
Ηθοποιοί: Τάνια Ρέιμοντ, Γιαν Ουντίν, Ράζα Τζάφρι, Πάτι Λούπον, Κρίστοφερ Πλάμερ





0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Comment without Hesitation!

© All Rights Reserved. 2024 . Designed by OddThemes